Home » Computerbrillen

[Computerbril]


Een zere rug en branderige ogen na het werken? Maak het jezelf comfortabel met een bril die helemaal afgestemd is op het werken achter een scherm. We laten je graag zien hoe mooi comfort kan zijn. En belangrijker nog; hoe subtiele aanpassingen het leven nou net even makkerlijker maken!

direct afspraak maken

Waneer je teveel moeite moet doen om goed op je scherm te kunnen kijken, neem je een verkeerde houding aan. Grote kans dat je dat zelf helemaal niet zo goed in de gaten hebt. Behalve dan dat je de spieren in je nek voelt aan het einde van de werkdag.

Bij het werken achter een scherm richt je je blik vooral op de zogenaamde nabij- en tussenafstand. Enkelvoudige brillenglazen corrigeren dichtbij of veraf. Multifocale glazen doen dat dichtbij én veraf. Maar wel met een klein deel van het brillenglas. Daardoor heb je een relatief smal gezichtsveld. Een computerbril richt zich ook op dit tussengebied. Zo ontstaat een extra groot en scherp gezichtsveld.

Het hele beeldscherm overzien wordt daardoor heel eenvoudig. Het resultaat: een ergonomische werkhouding en meer kijkcomfort! En dat blijkt in de praktijk altijd een verademing te zijn!

Dus kom gewoon eens langs. Ook al twijfel je nog. We laten je ervaren wat een goede beeldschermbril voor je doet. Jij kiest of je jezelf dergelijk comfort gunt!