Home » Glazen

[Glazen]


We zijn experdealer van ’s werelds beste glasfabrikant Essilor, die je wel kent van de multifocale Varilux glazen. We hebben voor elk product uit het topsegment altijd een budget alternatief in huis. Want we willen graag dat iedereen bij ons kan slagen, welk bedrag je ook wil besteden.

We werken met glazen van ’s werelds beste glasfabrikant Essilor. Van hen kregen we de titel Expertdealer. Dat betekent dat we de kennis en de apparatuur in huis hebben om voor ieder oog het perfecte glas te maken.

Zo gebruiken we de Visioffice 3® voor het hyperpersonaliseren van jouw glazen. Want ‘lekker kijken’ wordt niet alleen bepaald door de correctiesterkte, maar ook door de positie van ogen ten opzichte van de brillenglazen. En hé; niemand is symmetrisch.

Wie de officiele (Varilux) Essilor glazen te prijzig vindt, bieden we graag een budgetvriendelijker alternatief. Met een heldere uitleg over de voors en tegens. En omdat we niet in jouw portemonnee willen kijken, ben jij degene die kiest wat het mag worden. En welk type glas je ook uitzoekt, wij doen onze stinkende best om te zorgen dat je er veel plezier van gaat krijgen!

Vergoeding

Ben je aanvullend verzekerd? Meestal heb je elke twee jaar recht op een nieuwe bril of contactlenzen.

Bent je benieuwd hoeveel de vergoeding op jaarbasis bedraagt? Bekijk voor de exacte dekking de verzekeringspolis of kom even langs bij ons in de winkel. Wij helpen je graag!

Soorten glazen

Enkelvoudig

Enkelvoudige glazen hebben over het hele glas dezelfde sterkte. Dit soort glazen wordt bijvoorbeeld gebruikt wanneer iemand slecht op borden kan lezen, bij het autorijden of om een boek te lezen.

Multifocaal

Multifocale brillenglazen zijn corrigerende brillenglazen die opgebouwd zijn uit verschillende sterktes. Zo kunt u genieten van scherp zicht op elke afstand, met slechts één bril.

Computerglazen

Ogen zijn niet gemaakt om intensief naar een beeldscherm te kijken. Een computerbril is een bril op sterkte die is geoptimaliseerd voor de afstand tussen je ogen en je beeldscherm en alles daartussen.

Zonneglazen

De glazen van een zonnebril laten minder helder licht door. Zonneglazen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar; grijs, grijs-groen, bruin, rood en geel/oranje. Elke kleur heeft zijn eigen functie, en heeft invloed op wat je uiteindelijk waarneemt.

Afspraak maken

Een professionele oogmeting wordt verricht door gediplomeerde
oogmeetkundigen. Wilt u een afspraak maken?

Boek online
Boek telefonisch