Home » Sportbrillen

[Sportbrillen]


Goed zicht is de voorwaarde voor elke sportprestatie. En ook al hoeft het niet zo ambitieus, comfort leidt altijd tot meer plezier. Ontdek onze collectie sportbrillen. Of je nu fervent skiër, fietser, zwemmer bent, of een andere sport beoefent. We werken met de geavanceerde collecties van Adidas. Natuurlijk kunnen we samen op zoek naar het elk ander merk, perfect passend bij het doel dat de bril moet dienen. Kom langs en vertel ons je wensen.

direct afspraak maken

Sport je zeer regelmatig en draag je normaliter een bril? Ontdek wat een goede sportbril voor je doet. Voor je ogen, je houding, je sportprestatie en het plezier!

We werken met de sportcollecties van Adidas. Elke bril boordevol technologie, zodat het draagcomfort optimaal afgestemd is op het gebruik ervan. Alleen al binnen dit label is er veel mogelijk op het gebied van kleur glazen, coatings, polarisatie en spiegeling. Weet je zelf niet helemaal waar je naar op zoek bent? Kom gewoon eens langs en vertel ons over jouw sportpassie. Dan gaan we samen op zoek naar de voor jou perfecte sportbril!

Zo’n mooie sportbril is ook nog eens een geweldig idee voor een bijzonder cadeau. Wil jij iemand verrassen met een speciale fiets-, ski- of zwembril? Kom langs en ontdek de mogelijkheden. Neem een cadeaubon mee, maak een verrassingsafspraak of zoek een sportbril uit. Die pakken we leuk in. De ontvanger van dit bijzondere cadeau mag vervolgens bij ons langs komen voor het uitkiezen en meten van de glazen.