Home » Brillen

[Brillen]


Op zoek naar een leuke bril? Wij helpen je graag! Voor welke bril je ook komt. Samen zoeken we er een uit. Flitsend of juist subtiel. In elk geval altijd één die ‘lekker kijkt’ en je geweldig staat!

direct afspraak maken

In alle rust een bril uitzoeken

Oriënteer je in alle rust op een montuur waar jij je goed bij voelt. Als je wilt, helpen we daar graag bij. Wij begrijpen als geen ander hoe bepalend het dragen van de juiste bril is.

Daarvoor hebben we niet alleen zorgvuldig samengetelde collecties voor je klaar liggen. We hebben de kennis en de technologie in huis om voor jou het perfect zittende exemplaar te maken. Eén die helemaal past bij jouw levensstijl. Kom gewoon eens kijken, maar voel je tot niets verplicht. Voor vragen ben je ook meer dan welkom.

Vergoeding

Wil je graag weten op welke bril- of lens vergoeding je recht hebt van de aanvullende zorgverzekering? Kom even langs bij in de winkel. Wij zoeken het antwoord direct voor je op!

Afspraak maken

Professionele oogmetingen door gediplomeerde
oogmeetkundigen.

Boek online
Boek telefonisch

Zonnebrillen & Sportbrillen

Ogen hebben bescherming nodig, zeker tegen zonlicht. Graag zo stijlvol mogelijk. Gelukkig hoeft een goede zonnebril niet duur te zijn! Al onze zonnebrillen zijn voorzien van glazen met een goede UV-bescherming. Ook de zonnebrillen met zonder correctie.

Er is veel mogelijk in bescherming op sterkte. Denk aan kleur, polarisatie, spiegelcoating of een andersoortige beschermlaag. Benieuwd hoe ons aanbod er uit ziet en wat de mogelijkheden zijn? Kom gerust naar onze winkel!

Zeker ook wanneer je op zoek bent naar de perfecte sportbril. Op welk niveau je ook zwemt, fietst, skiet of welke sport dan ook beoefent. Goed zicht is een voorwaarde voor elke prestatie. We hebben een uitgebreid Adidas aanbod in huis. Daarnaast is het altijd mogelijk om samen te zoeken naar andere merken of toepassingen. Zo maken wij voor jou de best zittende sportbril.

Tip: geef een mooie zonnebril of sportbril cadeau!

Computerbrillen

Heeft u aan het eind van een werkdag last van uw rug en/of nek? Dan heeft u waarschijnlijk in een verkeerde houding gezeten en deze zou veroorzaakt kunnen worden doordat u meer moeite moet doen om goed te kunnen zien.

Natuurlijk functioneert je ‘gewone’ bril nog steeds in de werksituatie, maar wel minder. Je richt uw blik namelijk vaak op de zogenaamde nabij- en tussenafstand. Enkelvoudige brillenglazen corrigeren dichtbij of veraf, multifocale glazen dichtbij én veraf. Maar dan wel met een relatief klein deel van het brillenglas. Daardoor heb je een relatief smal gezichtsveld. Een computerbril biedt juist op dit tussengebied een extra groot en scherp gezichtsveld. Zo kan je het hele beeldscherm overzien zonder jezelf daarvoor in allerlei bochten te hoeven wringen. Resultaat: een ergonomische werkhouding en meer kijkcomfort!

Kinderbrillen

Voor onze jonge gasten hebben we een complete junglehoek ingericht. Daar vind je de leukste merken. Een complete kinderbril is verkrijgbaar vanaf € 149,00. Kinderzonnebrillen vanaf € 37,50.

Als we precies weten wat de kinderogen nodig hebben, zoeken we samen een bril uit die geweldig staat. Bij Optiek Marieke zorgen we dat het uitkiezen van een bril een feestje wordt. Natuurlijk leggen we goed uit wat we precies gaan doen en waarom. Ook verderop in het proces houden we de kinderen betrokken. 

Wan kinderen mogen bij Optiek Marieke meeslijpen aan hun eigen glazen. Die vaardigheid belonen we met een welverdiend slijpdiploma!

Tenminste 1 keer per jaar organiseren we een groot kidsevent. Op die dag komen alle leveranciers met hun complete collecties naar de winkel en heb je keuze uit zo’n beetje elke bril die maar in kinderbrillenland te vinden is.