Home » Over ons

[Marieke]


Marieke nam in januari 2022 de winkel van Wim Baas over. Baas Optiek werd Optiek Marieke! Alle leuke Baas klanten had Marieke in de twee doorvoor liggende jaren al leren kennen. De weg naar de leukste en mooiste monturen ook. En de expertise van deze gedreven vakvrouw is alleen maar toegenomen. Dat maakt dat ze bewust blijft investeren in innovatieve apparatuur. Zo ben jij verzekerd van de beste oogzorg. Of je ogen nu 5 jaar, 25, 55 of 95 jaar oud zijn!

Optiek Marieke, oog voor jou.

Jouw gezicht is uniek en verdient een mooie bril. Eentje die helemaal aansluit bij jouw stijl en karakter. Bij Optiek Marieke nemen we alle tijd om
het montuur te vinden dat het beste bij jouw gezicht past. Kom naar de winkel in Lienden en laat je verrassen door de bijzondere collectie van unieke brillen en zonnebrillen. Of je nou op zoek bent naar een excentriek of juist een ingetogen model: wij verrassen je met een passend montuur.
We hebben een uitgebreide collectie merken en monturen. Ons aanbod hebben we met veel zorg geselecteerd. Daarom vind je bij ons net even andere monturen dan bij een doorsnee opticien. Bijzonder, net als jij bent!

In alle rust een bril uitzoeken

Loop gewoon eens binnen om te bekijken of ons aanbod je zou passen! Neem rustig de tijd om je te oriënteren op een montuur waar jij je goed bij voelt.
Als je wilt, helpen wij je graag, want wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de juiste bril is. Optiek Marieke combineert passie voor brillen met kennis van ogen. Dat levert steeds weer een verrassende bril op
die perfect past bij jouw levensstijl. Maar voel je tot niets verplicht, voor vragen of alleen eens kijken wat we in huis hebben ben je ook meer dan welkom.

Collecties die je nergens anders vindt!

Het aanbod wordt met veel zorg samengesteld. Marieke besteedt veel tijd aan het samenstellen van de collectie.‘Het grote voordeel van een particuliere opticien’, vindt Marieke.

‘Soms kies ik bewust monturen uit met specifieke klanten in m’n achterhoofd. Daarbij wil ik met een gevarieerd aanbod vernieuwend zijn en verrassen. Brillen die je nergens anders vindt door steeds wisselende variatie te bieden. Meer van dezelfde brillen in huis halen doen we niet. Dat past niet bij ons en onze klanten.

Dat sluit niet uit dat we voor een breed publiek toegankelijk zijn. Voor elk glas of montuur uit het hoge segment hebben we bewust ook een voordelig alternatief in huis. Je kunt gewoon goedkoper uit zijn dan bij een grote keten.’ Marieke spreekt uit ervaring, ze werkte er in het
verleden zelf.

direct afspraak maken