Home » Zonnebrillen

[Zonnebrillen]


Laat de zon maar schijnen! Maar dan natuurlijk wel met de bescherming van een goede zonnebril! Wij hebben een geweldige mix van mooie merken samengesteld. Voor kinderen en volwassenen. Welkom om te beleven welk exemplaar bij jou past, ongeacht de sterkte die je nodig hebt.

direct afspraak maken

Ogen hebben bescherming nodig, zeker tegen zonlicht. Graag zo stijlvol mogelijk. Gelukkig hoeft een goede zonnebril niet duur te zijn! Al onze zonnebrillen zijn voorzien van glazen met een goede UV-bescherming. Ook de zonnebrillen zonder correctie.

Optiek Marieke heeft zorgvuldig een mooi aanbod zonnebrillen samengesteld. Voor volwassen èn kinderen. Want we smeren onze kids in met zonnebrand en letten erop dat ze niet verbranden, maar bedenk dat 80% van het UV-licht dat onze ogen tijdens een mensenleven te verwerken krijgen, binnenkomt in de eerste 20 jaar van ons leven. Via de ogen! Kinderogen zijn extra kwetsbaar, want ze zijn nog volop in ontwikkeling. Een zonnebril is daarom onmisbaar, zodat hun zicht ook voor de toekomst beschermd is.

Overall is er veel mogelijk in bescherming op sterkte. Denk aan kleur, polarisatie, spiegelcoating of een andersoortige beschermlaag. Benieuwd hoe ons aanbod er uit ziet en wat de mogelijkheden zijn? Kom gerust naar onze winkel.

Want het kiezen van een zonnebril is beleving. Er is een overkill aan het aantal merken zonnebrillen dat in Nederland verkocht wordt. Van belang is waar en wanneer je de bril wilt gebruiken. Achter elk label zit een uniek verhaal, een specifieke gedachte en een passie. Wij helpen je ontdekken welk merk er bij jouw levensstijl past.

Speciaal voor de kids hebben we Ray-Ban kids en Milo & Me zonnebrillen. Stevig en stoer!

Voor de volwassenen hebben we Jaquar, Ray-Ban, 1921, Kristian Olsen, Guess, Bolon, Brendel, Adidas en Yellows Plus. Label Ray-Ban heeft een leuk nieuwtje: een zichtbaar logo op de glazen. Ongeacht hoe de sterkte erin is opgebouwd!

Heb je er al eens aan gedacht om een zonnebril cadeau te doen? Een bijzonder cadeau waar je de ontvanger echt een plezier mee doet. Vraag naar onze speciale cadeaubonnen, maak een verrassingsafspraak of kom er zelf een uitkiezen!