Home » Kinderbrillen

[Kinderbrillen]


Kinderen en brillen. Het ene kind wil heel graag. Het andere vindt het moeten dragen van een bril een drama. Bij Optiek Marieke zorgen we dat het uitkiezen van een bril een feestje wordt. Natuurlijk leggen we goed uit wat we precies gaan doen en waarom. Ook verderop in het proces houden we de kinderen betrokken. We laten ze meeslijpen aan hun eigen glazen. Dat belonen we met een echt slijpdiploma! Kinderbrillen zijn bij ons al verkrijgbaar vanaf €149,00

direct afspraak maken

Speciaal voor onze kleine gasten is er veel te kiezen. Niet alleen in ‘gewone’ brillen, ook in zonnebrillen. Tenminste 1 keer per jaar organiseren we een speciaal kidsevent. Op deze feestdagen komen onze leveranciers naar de winkel in Lienden. Zo heb jij de keuze uit werkelijk elke kinderbril die maar in Brillenland te vinden is!

Maar ook daarbuiten vinden we dat het uitkiezen van een bril een feestje moet zijn. Als we precies weten wat jouw ogen nodig hebben gaan we op zoek naar de bril die jij graag op wilt en waarvan je ouders ook nog eens enthousiast worden. Alleen al om zijn stevigheid en de prijs.

Bij Optiek Marieke hebben we een hele junglewand vol met de meest bijzondere brillen waar je uit kunt kiezen.

En wist je al dat we veel zonnebrillen Speciaal voor kinderen in huis hebben? Als kind krijgt je 4/5 deel van al het zonlicht uit een compleet mensenleven binnen. Als je je ogen niet beschermt geeft dat schade. Want omdat jouw ogen nog groeien, van binnen en van buiten, zijn ze extra gevoelig. Een goede zonnebril is daarom onmisbaar.

Net als een gewone kinderbril, hoeft ook een kinderzonnebril niet duur te zijn. Met onze leuke Ray-Ban kids en Milo & Me zonnebrillen is het dragen van een zonnebril stiekem nog best stoer ook! Er zijn dus veel goede redenen om onze kinderbrillencollectie eens te komen bekijken.

Een gewone kinderbril is bij ons verkrijgbaar vanaf € 149,00, Kinderzonnebrillen vanaf € 37,50.